Portfolio

Bekijk ons werk:

Portfolio: drukwerk

Portfolio: internet

Laatste nieuws

 • 15-7-2014: Eigen website online

  Eindelijk na 15 jaar website-loos, is vandaag onze eigen website online gegaan. Bent u ook nog website-loos of bent u toe aan een nieuwe website, neem dan contact met ons op! Wij zullen u 1 ding beloven, hij zal sneller klaar zijn dan onze eigen website!

 • 15-8-2013: Presentatiegids Cvv De Jodan Boys

  Laatste maanden zijn we druk geweest met de opmaak en content van de nieuwe presentatiegids van Cvv De Jodan Boys, seizoen 2013-2014.

  E.e.a. in co-productie met Van der Harst Teksten.

  Vandaag is de gids naar de drukker gegaan, hoop dat iedereen tevreden is met het eindresultaat dat er volgens ons weer mag wezen. Zie ook www.cvvdejodanboys.nl voor het eindresultaat.

 • 12-8-2013: Leuk nieuw product: 3D Lees- en kijkboeken

  Voor een gewaardeerde, lang bestaande relatie hebben wij een nieuw product ontwikkeld: het 3D kijkboek. Als eerste toepassing van dit nieuwe product mochten wij deze vervaardigen voor

  De Efteling, met als resultaat, 2 prachtige lees- en kijkboeken over Assepoester en Klein Duimpje, zie voor meer informatie met betrekking tot 3D lees- en kijkboeken op www.3dvisions.co

 • 29-7-2013: Sponsoring: CVV De Jodan Boys

  Vandaag overeengekomen met de Goudse zaterdagamateur CVV De Jodan Boys, om een 2 jarige sponsorovereenkomst aan te gaan. Overeenkomst zal er op neer komen dat wij diverse uitingen (Presentatie gids 2013-2014 / 2014-2015 en gehele campagne 'The Jodan Boys Rules' tegen gereduceerd tarief en/of belangenloos zullen vervaardigen.

  Kijk ook eens op: www.cvvdejodanboys.nl

 • 17-5-2013: Partnership: Stichting Kans tegen Kanker

  Vandaag zijn wij Partner geworden van de Stichting

  Kans tegen Kanker van Han Heerkens.

  www.kanstegenkanker.nl

  Partnership komt er op neer dat wij voor hen diverse uitingen hebben ontworpen, tevens hebben wij tegen kostprijs diverse materialen geleverd waaronder, flyers, vlaggen, finishdoeken en roll-up banners, zie voor de diverse producten onze portfolio.

OVER ONS

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf hoe onze ontwerpen / diensten / prijzen uw wereld op zijn kop zullen zetten!

Van de Water Pre-Press

Grafisch productiebureau

 

Bachstraat 3

2807 HZ  Gouda

 

Tel.: 0182 60 26 26

E-mail: info@grafisch.org

 

 

DIENSTEN / PRODUCTEN

Grafisch ontwerp, dtp, vormgeving, lay-out, beeldbewerking, illustraties, logo's, websites, webshops, (digitale) nieuwsbrieven, drukwerk begeleiding, drukwerk, digitaal drukwerk, hosting (webruimte+e-mail), domeinnaam registratie, teksten schrijven, 3D fotografie, 360 graden fotografie, studiofotografie, locatiefotografie, magazine's, kranten, boeken, tijdschriften, huisstijl bewaking, beeldbank, visitekaartjes, folders, flyers, brochures, roll-up banners, vlaggen, banieren kortom te veel om hier te vermelden.

ONZE PARTNERS

Voor teksten:

www.vanderharstteksten.nl

 

Voor fotografie:

www.targetpress.nl

 

Copyright 2021. All Rights Reserved

Volg ons op Twitter of Facebook